3 Tips van onze Consultant Lars voor een effectiever gebruik van Ons
We vroegen onze Consultant Lars wat zijn drie belangrijkste tips of learnings waren om het meeste uit Ons te halen. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

1. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: Ons is voortdurend in ontwikkeling en het is belangrijk om bij te blijven met de nieuwste functies en updates. Bekijk regelmatig de Ons ‘Aankondigingen’, volg de webcast van Nedap en word lid van ‘Samenwerken met Nedap’. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontdek je nieuwe manieren om Ons nog effectiever te gebruiken.

2. Houd je autorisaties up-to-date: Nedap voegt regelmatig nieuwe taken toe aan de autorisaties in Ons. Deze worden niet automatisch aan de rollen van je organisatie toegevoegd. Zorg ervoor dat je halfjaarlijks je Applicatiebeheerdersrol naloopt en alle nieuwe taken toevoegt. Dit is essentieel om alle mogelijkheden van Ons te benutten en te bepalen welke taken relevant zijn voor verschillende functies en rollen binnen je organisatie.

3. We krijgen regelmatig de vraag welke (stuur)informatie er allemaal uit Ons te halen valt. Hier is eigenlijk geen antwoord op te geven omdat het zoveel kan zijn. Mocht je dit jezelf afvragen, bedenkt dan eerst: wat ga je met deze informatie doen? Nadenken over of je de informatie kan beïnvloeden als je het hebt en hoe je dat dan gaat doen bepaald of dit de juiste informatie is om uit Ons te halen. En natuurlijk staan wij altijd klaar om je hierbij te ondersteunen.

Met deze tips ben je goed op weg om Ons optimaal te benutten en je werk efficiënter en effectiever te maken. Heb je nog vragen? Laat het ons weten en we helpen je graag verder! 

Ander nieuws

Op weg naar een efficiënte Zorgadministratie!

Jouw hart klopt voor het zorg, maar niet voor de administratieve taken. Kunnen die nou echt niet eenvoudiger? Bij RooTS zijn we ervan overtuigd dat dit zeker eenvoudiger kan. En dit delen we graag met jou! Lees dit artikel voor onze 3️⃣ ultieme tips voor een efficiënte zorgadministratie!
presentatie, overleg in kantooruimte

Tips voor slim werken in de nieuwe weergave van Ons

Het werken met de vernieuwde weergave in Ons Administratie en in Ons Dossier heeft veel voordelen, maar je moet wel net even weten waar je alles kunt vinden. Daarom geven wij je graag tips over het slim werken in de nieuwe weergave.