Tips voor slim werken in de nieuwe weergave van Ons
Het werken met de vernieuwde weergave in Ons Administratie en in Ons Dossier heeft veel voordelen, maar je moet wel net even weten waar je alles kunt vinden. Daarom geven wij je graag tips over het slim werken in de nieuwe weergave.
presentatie, overleg in kantooruimte

Nieuwe Begrippen

  • Escaleren is vanaf nu “jezelf autoriseren”.
    Dit doe je via je persoonlijke drop down menu in Ons administratie.
  • Externe zorgleveranciers hebben nu de titel “professionele contracten” Hier kun je vanaf nu ook direct een telefoonnummer zichtbaar maken.

Nieuwe iconen

  • Mutaties kun je inzien door te klikken op het icoon (ronde pijl) direct achter de cliëntnaam.
  • Eigenschappen van documenten wijzigen kan via het uitklapmenu vóór het bestand (soort vinkjes icoon).

Nieuwe functionaliteiten

  • In Ons Administratie kun je per cliënt via het financiële tabblad direct naar het factuur- en declaratieoverzicht van het financiële dashboard.
    Dit scheelt dus nu zo’n 4 muisklikken.
  • Het samenvoegen of exporteren van cliëntendossiers kun je gemakkelijk doen via de nieuwe functionaliteit “cliënt acties”. Open hiervoor wel eerst de personalia van de cliënt op het algemene tabblad.

Heb je een verdiepende vraag of wil je een tip met ons delen? Laat het ons weten!

Ander nieuws

3 Tips van onze Consultant Lars voor een effectiever gebruik van Ons

We vroegen onze Consultant Lars wat zijn drie belangrijkste tips of learnings waren om het meeste uit Ons te halen. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Op weg naar een efficiënte Zorgadministratie!

Jouw hart klopt voor het zorg, maar niet voor de administratieve taken. Kunnen die nou echt niet eenvoudiger? Bij RooTS zijn we ervan overtuigd dat dit zeker eenvoudiger kan. En dit delen we graag met jou! Lees dit artikel voor onze 3️⃣ ultieme tips voor een efficiënte zorgadministratie!